Sunday, January 27, 2008

The trip to Mexico

Eftersom ponchon, oavsett vad ni läst i Klick!, fortfarande är en klassisk keeper så begav jag mig hit igår och åt kvällsmat:

Det var lite som en finlandsfärja och lite som att ha fastnat inne i sagotunneln på Gröna Lund.
Det roligaste var att man fick hälla upp sin egen öl. Kolla in pumpen mitt på bordet! Såklart så hånade jag förste man som fick för mycket skum när han hällde upp sin öl. Det skulle jag nog inte gjort med tanke på att jag själv tappade upp skum med lite öl i botten. Orutinerat av mig.
Precis här satt vi:Jag hade gorillan i ryggen, kändes skönt då dess ögon var aningen distraherande.
Eftersom jag är den nya Bong (det är ok att jag säger det för ingen tror mig i alla fall) så känner jag mig tvungen att recensera stället även om jag inte var där i tjänsten. Jag ger den här restaurangen 3 av 5 ponnys, på plussidan ligger såklart den autentiska atmosfären, minus för att det var socker och inte salt på Frozen Strawberry Margaritaglasets kant.

2 comments:

Anonymous said...

var var var ligger denna restaurang? /jenny

Hydrabase said...

Den ligger i byen, och heter Chico's. Have fun!